AIR OPTIX® plus HydraGlyde® Multifocal

MULTIFOCALE MAANDLENZEN VOOR PERSONEN MET OUDERDOMSVERZIENDHEID

 • Scherp en helder zicht van dichtbij en van veraf+
 • Aanhoudend draagcomfort vanaf dag 1 tot en met dag 3013,†††††
 • Constante bescherming tegen irriterende afzettingen voor langer draagcomfort14

 

AIR OPTIX® plus HydraGlyde® Multifocal pack shot

 

OVER AIR OPTIX® PLUS HYDRAGLYDE® MULTIFOCAL

SCHERP EN HELDER ZICHT VAN DICHTBIJ EN VERAF+

Je smartphone aflezen, tv-kijken of op je computer werken, het is allemaal mogelijk zonder over te schakelen op een andere visuscorrectie. Deze lenzen zijn speciaal ontwikkeld om samen te werken met je ogen en scherp zicht te bieden, met een ononderbroken focusbereik, van dichtbij tot veraf.

 

AANHOUDEND DRAAGCOMFORT VANAF DAG 1 TOT EN MET DAG 3013,†††††

Dankzij de HydraGlyde® Moisture Matrix wordt je lens de hele dag door continu gehydrateerd17 voor een langdurig draagcomfort16. 9 op de 10 dragers vinden inderdaad dat de lenzen de hele dag lang volledig draagcomfort bieden17.

 

CONSTANTE BESCHERMING TEGEN IRRITERENDE AFZETTINGEN VOOR LANGER DRAAGCOMFORT14

Droge ogen en ongemak zijn gewoonweg onaanvaardbaar wanneer je contactlenzen draagt. Daarom beschikken AIR OPTIX® contactlenzen over SmartShield® technologie. Deze helpt je lenzen te beschermen tegen irriterende afzettingen zodat je langer draagcomfort hebt, de hele maand lang14.

TIP: gebruik OPTI-FREE® PureMoist® of AOSEPT® PLUS met HydraGlyde® om je AIR OPTIX® plus HydraGlyde® contactlenzen te verzorgen en voor nog meer uren draagcomfort°°, °°°, 18-20.

 

Woman wearing contact lenses seeing near, intermediate and far

 

AANBEVOLEN VOOR

 • Personen met ouderdomsverziendheid die maandlenzen dragen
 • Dragers van maandlenzen die de hele dag lang draagcomfort willen, elke dag weer12
 • Dragers van maandlenzen die hun lenzen graag willen beschermen tegen irriterende afzettingen voor langer draagcomfort, gedurende de hele maand14,†††††

 

RAADPLEEG EEN SPECIALIST

Als je jezelf afvraagt of AIR OPTIX® plus HydraGlyde® multifocale contactlenzen voor jou geschikt zijn, raadpleeg dan je oogzorgspecialist.

 

 

Trials with eye care professionals

MISSCHIEN VRAAG JE HET JEZELF AF

  Ouderdomsverziendheid is een natuurlijke verandering waar we allemaal mee te maken krijgen en waardoor het lastiger wordt om op korte afstand te zien en te lezen. Naarmate we ouder worden verliezen onze ogen een deel van hun elasticiteit. Daardoor gaat ook het vermogen om scherp te stellen voor verschillende afstanden gedeeltelijk verloren. Dit is een geleidelijk proces. Tegenwoordig zijn contactlenzen een populaire optie voor ouderdomsverziendheid.

   

  Het is normaal dat je gezichtsvermogen in de loop der jaren verandert. Raadpleeg je oogzorgspecialist voor een regelmatige controle van je ogen. Wij adviseren een jaarlijkse controle.

   

  Maandlenzen zijn bedoeld om een maand lang dagelijks te worden gedragen. Meestal worden ze verkocht in een verpakking van 3 of 6 lenzen. Elke lens zit in een aparte kleine blisterverpakking. Je haalt de lens uit de verpakking en doet deze in. Je draagt de lens overdag, en verwijdert en reinigt deze 's avonds weer. Sommige maandlenzen, zoals de AIR OPTIX® NIGHT&DAY® AQUA, zijn ook geschikt om permanent te dragen; je kunt deze maximaal 30 dagen en nachten dragen zonder ze te verwijderen†††††.

   

  Zoals de naam al zegt kunnen maandlenzen maximaal 1 maand lang worden gedragen. We adviseren dragers altijd om de aanwijzingen van hun oogzorgspecialist op te volgen.

   

  Maandlenzen moeten na het dragen worden gereinigd met lenzenvloeistof en worden bewaard in een lenzenhouder.