DAILIES® AquaComfort PLUS®

DAGLENZEN

 • Verfrissend draagcomfort gedurende de hele dag~
 • Elke dag een nieuwe lens, zonder reiniging
 • Het voordeel van extra vrijheid
 
DAILIES® AquaComfort Plus® pack shot

 

OVER DAILIES® AQUACOMFORT PLUS®

VERFRISSEND DRAAGCOMFORT GEDURENDE DE HELE DAG~

Van contactlenzen mag je draagcomfort verwachten, vanaf het moment dat je ze in doet tot het moment dat je ze verwijdert. Bij DAILIES® AquaComfort Plus®-contactlenzen komen bevochtigingsmiddelen vrij vanuit de lens. Dit zorgt voor verfrissend draagcomfort, telkens wanneer je met je ogen knippert~.

 

ELKE DAG NIEUWE LENZEN, ZONDER REINIGING

Dagelijks een paar nieuwe lenzen betekent geen gedoe. Je doet gewoon je DAILIES® AquaComfort Plus®-lenzen 's ochtends in, en 's avonds doe je ze weer uit en gooi je ze weg. Zo eenvoudig en hygiënisch is het.

 

HET VOORDEEL VAN EXTRA VRIJHEID

Contactlenzen bieden je de extra vrijheid die je gewoonlijk niet hebt met een bril. Dankzij de vrijheid van contactlenzen kun je, zowel binnen als buiten, je natuurlijke uitstraling behouden.

 

Young girl climbing glasses free

AANBEVOLEN VOOR

 • Personen die nooit eerder contactlenzen hebben gedragen
 • Dagelijks of incidenteel gebruik bij sport, werk of spel
 • Personen met seizoensgebonden allergieën43+6

 

RAADPLEEG EEN SPECIALIST

Wanneer je jezelf afvraagt of DAILIES® AquaComfort Plus® contactlenzen geschikt voor jou zijn, raadpleeg dan je oogzorgspecialist.

 

Trials with eye care professionals

MISSCHIEN VRAAG JE HET JEZELF AF

  Zorg dat je je handen grondig wast en afdroogt. Plaats de contactlens op je wijsvinger. Trek met de middel- of ringvinger van dezelfde hand het onderste ooglid naar beneden, terwijl je met je andere hand het bovenste ooglid wijd openhoudt. Kijk recht naar de contactlens of in een spiegel en plaats de lens vervolgens direct op het midden van je oog. Nadat je de contactlens hebt ingebracht, laat je langzaam het onderste en daarna het bovenste ooglid los. Knipper met je oog, waarna de contactlens op zijn plaats moet zitten.

  Je kunt ook op Play tikken op onze handige instructievideo. Hierin wordt uitgelegd hoe je eenvoudig een paar contactlenzen in en uitdoet.

   

  Daglenzen zijn ontworpen om eenmalig te worden gedragen. Meestal worden ze verkocht in verpakkingen van 30 of 90 lenzen. Elke lens zit in een aparte kleine blisterverpakking. Daglenzen doe je gewoon 's ochtends in, en aan het einde van de dag doe je ze uit en gooi je ze weg.

   

  De draagduur van daglenzen begint bij het in doen 's ochtends en eindigt bij het uitdoen vroeg of laat in de avond. Wij adviseren je om de aanwijzingen van je oogzorgspecialist nauwgezet op te volgen.

   

  Voor daglenzen is geen verzorging nodig vóór of na het dragen. 's Ochtends doe je ze gewoon in en 's avonds gooi je ze weg.